11 خرداد 1402

درخواست گواهی حصر وراثت

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پیرو سوال قبلی .. من اسامی دقیق وراث و مشخصات آنها را ندارم .امروز جهت درخواست الزام به سند مراجعه کردم گفتم حتما مشخصات تک تک وراث باید باشه ..چگونه میتونم پیدا کنم ؟ جهت تامین خسارت ماشین از تاخیر سند و هزینه های دادرسی باید چکار انجام بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید با مراجعه به شورای حل اختلاف محل گواهی حصر وراثت مجاز بالا عکس و سپس نسبت به طرح دعوا به طرفیت وراث ایشان اقدام فرمایید جهت راهنمای دقیق تر می توانید از مشاوره تلفنی بهره ببریم