11 خرداد 1402

توهین و تهدید و اثبات جرم

دسته بندی : کیفری | توهین
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من سال 97 رفتم به موسسه زبان ایران آکسفورد معلمه هم خودش و هم شاگردانش اوضاع خرابی داشتن و معلمه مدام برای من ایجاد مزاحمت میکرد و زن های خرابی که تو کلاس بودن به شدت به من حسادت میکردن و شاگردا و منشی ها و ... به یارو سرویس میدادن که به من نمره نده و من رو جلوی آنها تحقیر کنه من خیلی سرسنگین با یارو رفتار میکردم و حتی موضوع را با خانواده مطرح کردم متاسفانه در آخرین جلسه معلمه و شاگردانش با هم دستی پرسنل موسسه ریختن سر من و چند ساعت شروع به فحاشی های فوق العاده رکیک و تحقیر فراوان و هر تهدیدی از اسید پاشی و ... اینکه من همه مشخصات تو رو میدونم و به همه ام گفتم و خواهم گفت و آبروتو همه جا میبرم مثلا یکیش پسورد اینستاگرام و ... و هر کاری بخوام میکنم ولی بعد از آمدن مامورین همه چیز رانکار کردن ولی چون موسسه مجوز نداشت پلمپ شد و مشخص شد که مدرکش هم فیک است ولی مدتی بعد اینها به هفت تیر رفتن انجا مشغول فعالیت شدند در طول این مدت معلمه از طریق اینستاگرام من لایک و کامنت میگذارد و مشخص هست که هر چی من گفتم اتفاق افتاده راست بوده چطور میتوانم دستش را رو کنم و حرم را ثابت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود برای اثبات جرم توهین با توجه به هینکه گزارش مامو انتظامی را ندارید میتوانید از شهادت شهود استفاده نمایید.