11 خرداد 1402

انعقاد قرارداد وکالت با وکیل

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
مادر من ارث پدریش رو فروخته و الان پدرم ب جرم فروش مال غیر برای مادرم در کلانتری تشکیل پرونده داده و با وجود اظهارات گرفته شده از مادرم هنوزهم پرونده ب دادگستری فرستاده نشده...
میخواستم بدونم برای پرونده ای که فعلا در کلانتری هستش و هنوز به دادگستری ارسال نشده میشه وکیل گرفت؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام _بله در هر مرحله از پرونده میتوانید نسبت به اخذ وکیل اقدام نمایید.