11 خرداد 1402

شکایت به جرم افترا

دسته بندی : کیفری | افترا
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من مادرم جدازندگی میکرده تلفن زدگفت مریضم بردمش بیمارستان 16روزبیمارستان بوددکترهاازش قطع امیدکردن گفتن ببرش خونه بردمش خونه هشت روزخونه خودم بودتامردخودم وشوهرم براش فاتحه گرفتیم. حالا یه خدانشناس اومده تواینستاگرام استوری گزاشته وبمن تهمت زده وعکس مادرم گزاشته وگفته این زن تنهابوده مریض شده بردمش دکتروتوبیکسی مرده. حالااقوام پدری من که توگرگان وافوام مادریم که توشیراززندگی میکردن این رودیدن وهمه ازمن شاکین واین آقابیخودی آبروی منوبرده میتونم به عنوان تهمت وافتراازش شکایت کنم وحق آبروبخام

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر بله میتوانید چرا که رها کردن والدین نیازمند و عدم تأمین هزینه‌ها و مخارج زندگی آن‌ها ازسوی فرزندان دارای تمکن مالی جرم است و مشمول کیفر قانونی «بزه ترک انفاق» است.پس به شما چون جرمی نسبت داده شده قابل پیگیری بعنوان جرم افترا است