11 تیر 1401

ایجاد مزاحمت توسط پناهنده خارج از کشور

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من یکسال پیش با یک آقا که تو اروپا زندگی میکنه در ارتباط بودم و این آقا بعد یک سال که هیچ ارتباطی نداشتیم دائما مزاحمت ایجاد میکنه با پیج ها و شماره های مختلف بهم پیام میده و اعصاب و روانم رو بهم ریخته، واقعا دستم به جایی بند نیست و میخوام بدونم میتونم از ایشون که پناهنده ی کشور دیگه هست شکایت کنم و این شکایت نتیجه بخش هست یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ ‌اصـولا امکان طرح شکایت و صدور محکومیت وجود دارد، ولی اجرای حکم، بستگی به همکاری پلیس بین الملل دارد.. مؤید باشـید..