11 خرداد 1402

الزام به اخذ پایان کار و...

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آپارتمانی خریداری کردم و فروشنده به تعهد ات اخذ پایانکار و سند تفکیکی عمل نکرد، اینجانب شکایتی با خواسته های التزام به اخذ پایانکار و التزام به سند تفکیکی و خسارت در تاخیر تادیه علیه ایشان کردم، که در دادگاه بدوی بدلیل اینکه یکی از اصحاب دعوا مورد خوانده واقع نشده بود دادگاه برای خواسته های الزام به اخذ پایانکا و اخذ سند تفکیکی قرار رد دعوی صادر کرد ولی برای خسارت در تاخیر علیه سه خوانده که واحد آپارتمان را به من فروخته بودند حکم خسارت در تاخیر به مبلغ صد میلیون تومان داد، که اجرایی هم علیه این سه خوانده صادر شد. اینجانب اخیرا رضایت نامه ای محضری به این سه خوانده دادم که هرگونه ادعا و اعتراضی را در خصوص پرونده فوق را از خود سلب و ساقط می نمایم و پرونده مختومه شود. حال سوال این است آیا با رد دعوای بدوی خواسته های الزام به پایانکار و سند تفکیکی از پرونده حذف میشود؟ ایا رضایت نامه من علیه این سه شخص که هم خوانده خواسته های الزام به اخذ پایانکار و سند تفکیکی بودند و هم خوانده خسارت در تاخیر بودند این رضایت نامه شامل خواسته های الزام به اخذ پایانکار و الزام به تنظیم سند هم میشد،

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی خیر شما می توانید مجدد الزام خواندگان را به خواسته خود از جمله اخذ پایان کار و ... بخواهید