11 خرداد 1402

طرح دعاوی علیه شهرداری و تجدیدنظر

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
تو یک پرونده من و شهرداری بعنوان خواندگان دعوا با سهم 50درصد هرکدام نسبت به شخص ثالث طبق کروکی مقصر بودیم که قاضی من رو مقصر تام اعلام کرده هنوز برای تجدید نظر فرصت دارم ولی با این رویه ای که دیدم وهرچی سند و مدرک ارایه دادم ظاهراً در جایگاه خوانده نمی تونم احقاق حق کنم اگه اعتراض نکنم بعداً میتونم جداگانه برعلیه شهرداری طرح دعوا کنم که به خاطر عدم نصب گاردریل مانع حراف خودرو من نشده یا درصورت قطعی شدن رای میشه اعتبار امر مختومه،با توجه به اینکه در دعوا برعلیه شهرداری دیگه اصحاب دعوا همون اصحاب دعوا قبلی به لحاظ خوانده و خواهان نیستن میتونم جداگانه طرح دعوا کنم یانه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید به دادنامه صادره اعتراض نماید در غیر را با توجه به اصل و قاعده اعتبار امر مختوم امکان طرح دعاوی علیه شهرداری وجود ندارد و شهرداری در آینده به این دادنامه صادره استناد خواهد کرد جهت راهنمایی دقیق تر می توانید از مشاوره تلفنی استفاده نمایید