12 خرداد 1402

درگیری و ضرب و جرح عمدی

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ببخشید من دعوا کردم یه هفته پیش بعد دماغ یارو شکسته بعد شاهد هم نداره بعد الان رفته دکتر دماغشو پانسمان کردن میخواستم ببینم بدون شاهد می‌تونه ثابت کنه یا خیر بعد چند روز بعد شکایت برای من احضاریه میاد؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بله قابل اثبات است ،نهایتا یک هفته بعد از ثبت شکایت،به شما ابلاغ می‌شود که دعوی علیه شما مطرح شده است. موفق باشید