12 خرداد 1402

ضرب و جرح عمدی و دیه

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من ۱۰ روز پیش یه دعوا کردیم بعد دماغ یارو شکسته رفته دکتر میخواستم ببینم الان بعد از عمل پزشک قانونی قبول می‌کنه یا خیر بعد چند روز بعد از شکایت برای من احضاریه میاد آیا بدون شاهد می‌تونه ثابت کنه یا خیر ؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی تفاوتی نداشته و در صورت طرح شکایت به پزشکی قانونی جهت معاینه و تعیین دیه ارجاع می گردد . چنانچه شاهد نداشته باشد توسط سایر ادله اثبات دعوی یا اماره مانند دوربین مداربسته و سایر دلایلی که موجب علم قاضی گردد امکان اثبات ادعا وجود دارد .