12 خرداد 1402

خرید از اسنپ و تحویل ندادن کالا

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من کالایی را از اسنپ کارفیکس خریداری کردم و بعد از ۷ هفت روز به دلیل موجود نبودن کالا همان پول باید برگشت بخوره به حساب کاربری متاسفانه هرچقدر با شرکت تماس میگیرم کارشناس ها هی امروز فردا میکنن ضمن اینکه حضوری در شرکت اسنپ هم شکایتمو کردم و متاسفانه فقط وعده پوچ میدن یکماه دنبال پولم هستم هنوز به جایی نرسیدم میخواستم بپرسم من پیش چه سازمان یا ارگانی باید شکایتمو ببرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید دادخواست الزام به تحویل کالا و مطالبه خسارت بدهید. از طریق مرجعی که مجوز اسنپ را صادر کرده نیز می توانید موضوع را پیگیری کنید.