29 مهر 1400

دیه اعضاء در اثر تصادف

دسته بندی : کیفری | دیه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
من ۵ شهریور ۱۴۰۰ تصادف کردم میخواستم بدونم حدودا چقدر به من تعلق میگیره از بیمه ایران و حدودا در چه زمانی
۱_سیاه شدگی پلک فوقانی چشم چپ
۲_خونریزی وسیع زیر ملتحمه چشم چپ
۳_جوشگاه در حال بهبود سمت چپ دهان وداخل لب تحتانی
۴_کبودی و تورم زیر چشم چپ
۵_خراشیدگی حارصه پشت دست راست
۶_خراشیدگی روی زانو راست و سمت خارجی ثلث فوقانی(جمعا دو حارصه)
۷_شکستگی منقله استخوان حدقه چشم با امتداد ب فک فوقانی با جا به جایی
۸_شکستگی زائده کامی استخوان فک فوقانی سمت چپ
۹_لقی مختصر دندانهای پیشین ۱ و ۲
۱۰_شکستگی بینی مشهود است

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

بااحترام کاربر محترم دیه از طریق پزشک قانونی و یا اجرای احکام محاسبه شود