12 خرداد 1402

حمل و نگهداری مشروبات الکلی

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
ماشین منو همراه یک لیتر مشروب که مصرف هم نشده بود توی ایست بازرسی گرفتن و به پاسگاه برده شد و کلید های ماشین رو گرفتن و گفتن باید بری دادسرا
سوال من اینه ایا ماشین به پارکینگ میره و باید بعد دادسرا از پارکینگ ترخیص کنم یا توی پاسگاه میمونه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم بله ماشین شما به پارکینگ منتقل می شود و شما می توانین با مراجعه با شعبه دادسرا و پرداخت خلافی دستور آزادی خودرو را از شعبه مربوطه بگیرین با تسکر