29 مهر 1400

عدم حضور موجر جهت تحویل ملک استیجاری

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

در زمان تخلیه منزل موجر برای تحویل کلید حاضر نمیشود بنگاه میتواند کلید را تحویل گرفته و پول را از حساب خود بدهد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم اظهارنامه ای مبنی بر اینکه ملک تخلیه و آماده تحویل می باشد برای موجر ارسال کنید و در صورت عدم مراجعه ایشان اگر مشاور املاک حاضر به تحویل و پرداخت مبلغ ودیعه به شما هست حتما با تنظیم صورت جلسه این کار را انجام دهید در صورت نیاز و مشاوره تکمیلی می توانید از مشاوره تلفنی استفاده کنید