13 خرداد 1402

دادن سفته جهت تضمین حسن انجام کار

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
آیا در قرارداد حقوقی برای استخدام ساعتی می توان برای ضمانت حسن انجام کار سفته دریافت کرد؟ آیا سفته ضمانت اجرایی و قانونی دارد؟ بعد باید چه مواردی در سفته درج گردد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی گرفتن سفته الزام قانونی ندارد ،و کار فرما به تشخیص خود اقدام به اخذ سفته میکند ،سعی کنید اصلا زیر بار سفته دادن نروید بله ضمانت اجرایی دارد و اگر مطالبه نماید بایستی وجه سفته را پرداخت نمایید . و اگر راه دیگری نبود ،حتما در سفته قید کنید بابت تضمین حسن انجام کار بصورت امانت. صادر گردیده است ،از سفته ها عکس و کپی گرفته شود . موفق باشید موفق باشید