30 مهر 1400

محاسبه دیه اعضاء بدن

دسته بندی : کیفری | دیه
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

۱-یک درصد دیه کامل بابت جراحت نائفه قفسه سینه سمت راست که وارد حفره قفسه سینه شده است۲-دو درصد دیه کامل بابت ارش بابت برداشتن بابت ریه راست ۳-چهاردرصد دیه کامل بابت ارش شکستگی قسمت تحتانی استخوان جناغقفسه سینه۴-هفت درصد شکستگی بابت ارش اسیب بافت نرم ناشی ازقفسه سینه(توراکوتومی و تعبیه لوله های سینه ای)۵-دودرصددیه کامل بابت شکستگی شش و هفت سمت راست قفسه سینه غیر محیط برقلب

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم ۴/۸۰۰ ۹/۶۰۰ ۱۹/۲۰۰ ۳۳/۶۰۰ ۹/۶۰۰ به ترتیب که فرمودین محاسبه شده به تومان است موفق باشید