13 خرداد 1402

محاسبه ی مقدار ارش مشخص شده

دسته بندی : حقوقی | مطالبه دیه
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ببخشید خواستم بپرسم که جراحت وسط پیشانی دامیه برافراشته اثر التیام یافته و یه ارش تورم بینی به میزان ۱دهماز یک درصددیه کامل وارش آسیب نرم بینی به میزان یک ربع وارش تورم پشت دست چپ به میزان ربع یک درصد وسایر ضایعات دیه مقدر دارند یعنی چه وروی هم چقدر دیه می‌شود
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی در خصوص درصد های مشخص میتوان اظهار نظر نمود : یک دهم از یک درصد دیه کامل معادل با نهصد هزار و ربع یک چهارم یک درصد معادل با دو میلیون و دویست و پنجاه هزار تومان است و سایر آسیب ها را هم بایستی کامل دادنامه را بفرستید تا در مورد آن ها محاسبه صورت پذیرد . موفق باشید