14 خرداد 1402

درخواست کارافتادگی از تامین اجتماعی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وخسته نباشیدبنده مردی ۴۳سالهبا۸سال سابقه بیمه تامین اجتماعی کارگرساختمانی دارم من درتاریخ ۱۴۰۱/۸/۲۱عمل تعویض مفصل لگن راست انجام دادم وتاتاریخ ۱۴۰۱/۱۱/۳۰بیمه من فعال بوده وریختم حساب ولی ازاین تاریخ بیمه مراقطع کردن گفتن بازرس رفته سرکارشمانبودی بیمه قطع شده منم بخاطراین که مدت استراحتم برای راه رفتن طول کشید نتوانستم تاحالا برم دنبال ازکارافتادگی حالا تاریخ ۱۴۰۲/۳/۱۴هست مخوام برم درخواست ازکارافتادگی بدهم باتوجه به این که بایدقبل ازدرخواست ازکارافتادگی باید مدت ۹۰روزقبل بیمه فعال باشد ایامن میتانم د خواست بدهم یانه تاریخ ازکارافتادگی باتوجه به خلاصه پرونده بیمارستان تاریخ عمل حساب میشه یا تاریخ درخواست ازکارافتادگی حساب میشه ممنون میشم جوابم رابدهیدخدانگهدارشماباشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام می توانید درخواست خود را از تامین اجتماعی پیگیری کنید. برای کارافتادگی شرایطی لازم است که با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت.