30 مهر 1400

شماره نامه ۱۸ رقمی در لایحه مشخص کنند چه میباشد

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.شماره ۱۸ رقمی که در لایحه تجدید نظر در سمت راست بالای صفحه نوشته شده و این عنوان را دارد(شماره دفتر اعتراض) به چه معنا هست؟واینکه از کجا می توانم متوجه شوم این لایحه از کدام شهر یا دفتر خدمات ثبت شده؟متشکرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم از شماره نامه نمیتوانید متوجه چیزی شوید فقط سال و بقیه شماره ها جهت شناسایی پرونده مذکور میباشدلایحه یا از طرف شما ثبت شده است یا از طرف مقابل شما و دادگاه تجدید نظر نیز در استان همان دادگاه بدوی میباشد