14 خرداد 1402

اثبات تجاوز در مرجع قضایی

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر راستش دوست پسرم به من تجاوز کرده البته نمیشه گفت تجاوز ولی من نمیخواستم این موضوع اتفاق بیفته یعنی واقعا رضایتی نداشتم فریبم داد ایا میتونم پیگیری کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله امکان شکایت کیفری وجود دارد بشرط آنکه مدارک و شواهد متقن و قانونی به مرجع قضایی ارائه دهید در غیر ایتصورت خود شما متهم به افترا خواهید شد.