15 خرداد 1402

اعلام بطلان معامله و ابطال سند رسمی

دسته بندی : حقوقی | بطلان معامله
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
یک قطعه زمین مسکونی روستایی از پدر بزرگم به پدرم بعنوان ارثیه منتقل میشه البته با سند عادی. طی یه فعل و انفعالی عموی بنده موفق میشه مالک همون زمین با سند رسمی بشه. پدر بنده هم بدون اطلاع از صدور سند رسمی به نام عمویم، اقدام به فروش همون زمین با سند عادی میکنه. چند روز بعد متوجه صدور سند رسمی و عدم مالکیت میشه. این موضوع رو بلافاصله به اطلاع خریدار از طریق اظهار نامه میرسونه. در صورتیکه خریدار قبل از این معامله میدونسته که این زمین سند رسمی داره و مالک رسمی این زمین شخص دیگری است. حالا خریدار بعد از سه سال ادعای زمینی متناظر از پدرم داره. آیا با وجود ارسال اظهار نامه چند روز پس از معامله و استنکاف خریدار از دریافت مبلغ معامله، بازم تبعاتی متوجه پدرم میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود کاربر گرامی پدر شما باید تحت عنوان اعلام ابطال معامله و ابطال سند رسمی علیه فروشنده و مالک سند رسمی اقدام نماید