11 تیر 1401

دیه شکستگی بینی و نحوه پرداخت آن

دسته بندی : کیفری | دیه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام..خسته نباشید ما ۵۰ میلیون دیه برامون اومده واسه شکستگی بینی حالا گفتن که دیه کامل هر کدام ۲ درصد اول پرداخت بشه و مابقی طی ۵ ماه یه درصد پرداخت بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ چنانچه منظور اعسار از پرداخت بوده باشد، اصولا امکان اعسار از پرداخت بصورت یکجا وجود داشته و با قبولی اعسار مرتکب، امکان پرداخت اقساطی دیات مذکور طی حکم صادره دادگاه، میسر می گردد... مؤید باشید..