16 خرداد 1402

شکایت به جرم خیانت در امانت نسبت به اقدام روی چکها

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
پسرخاله من 4 فقره چک به عنوان ضمانت چکهای خودش از من گرفته و به شخصی که به ایشان پول داده چکهای منو داده . اون طرف چکهای پسرخاله منو برگشت زده و اینک چکهای منو دو فقره اش را نقد کرده و الباقی را برگشت زده
من یک رسید از پسر خاله ام گرفتم که چکهای من به صورت امانت نزد ایشان هست وامضا از ایشان گرفته ام
حالا فهمیدم که شخصی که به ایشان پول داده رباخوار میباشد و پسر خاله من این مطلب را به من نگفته بود
اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید که من چه باید بکنم از پسر خاله ام به عنوان خیانت در امانت شکایت کنم یا ازدو نفرشان شکایت کنم
خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام کاربر گرامی ، با استناد به دست خطی که از پسر خاله خود دارید به جرم خیانت در امانت از او شکایت کنید پس از قطعی شدن رأی نسبت به مطالبه وجه چکها اقدام کنید