11 تیر 1401

حکم غیابی محکومیت صادره در پرونده کیفری

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، یه پیامک برام اومده که به ثنا مراجعه کردم دیدم یه پرونده از سال 93تو شهرستان از من شکایت شده و چون من تهران زندگی میکنم در جریان نبودم حالا حکم زندان برام صادر شده وپرونده الان تو دادسرای 23نیابت تهران ارجاع شده حالا من برای پیگیری کجا برم، ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید به استناد حکم صادره که غیابی بوده، ظرف 20 روز پس از ابلاغ حکم، اقدام به ثبت درخواست واحواهی در دفاتر خدمات قضایی، جهت رسیدگی مجدد در همان شعبه صادر کننده رأی بنمایید و پس از صدور حکم حضوری نیز می توانید در فرجه قانونی، نسبت به آن درخواست تجدیدنظر خواهی مطرح کنید.. در صورت تمایل جهت بررسی بیشتر مدارک و جزییات حکم صادره و ارائه راهکار و راهنمایی کاملتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..