17 خرداد 1402

سپردن خودرو و خیانت در امانت

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من چند سال پیش یه خودور 206 به صورت امانی به شریکم دادم چون اون موقع ماشین نداشت و تردد به محل کار براش مشکل بود و من هم ماشین اضافه داشتم دادم بهش که استفاده کنه ولی الان ماشین را پس نمی ده و ادعا می کنه که این ماشین را با پول مشترک خریدیم در حالی که ماشی به نام من هست و سندش هم به نام منه . چطور می تونم ماشین را توقیف کنم. ماشین برداشته برده یک شهرستان دیگه ... مراحل توقیف ماشین را بفرمائید ممنون می شم .

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام کاربر گرامی اول یک اظهارنامه در باب خیانت در امانت و مبنی بر مسترد نمودن خودرو علیه ایشان تنظیم نمایید و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید در صورت عدم مسترد نمودن علیه ایشان شکواییه‌ای مبنی بر خیانت در امانت به همراه درخواست تامین خواسته کیفری طبق ماده ۱۰۷ آیین دادرسی کیفری علیه ایشان مطرح نمایید . موفق باشید