17 خرداد 1402

طرح شکایت خیانت در امانت علیه کارفرما

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام‌ ‌وعرض ادب
محل کار قبلی ام بابت حسن انجام کار ۱۰۰میلیون تومان چک ضمانت گرفتن (پدرم ضامن من شدن)، بعد از خروج ام از شرکت هنوز چک ندادن.
چطور باید اقدام کنم، اگر اقدام قبلی برای استرداد چک انجام شده باشه
چطور میتونم پیگیری کنم(وکیل مدنی پرونده اداره کارم مدعی بابت استرداد چک اقدام کرده ولی متاسفانه من شواهدی نمیبینم یا بهتر بگم ایشون اطلاعاتی در این خصوص نمیدن)

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر عزیز می توانید وارد سایت عدل ایران شده و به قسمت اطلاع رسانی پرونده برای اشخاص حقیقی وارد شده و روند کار پرونده خود را مشاهده نمایید . نحوه دیگر دریافت چک ها ابتدا اظهارنامه و سپس طرح شکایتی تحت عنوان خیانت در امانت علیه کارفرما می باشد .