17 خرداد 1402

احضار متهم جهت استماع آخرین اظهارات

دسته بندی : کیفری | توهین
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
پرونده متهم شدم برای توهین و رابطه نامشروع
بعد کیفر خواست اومد برا توهین که رد کیفرخواست از دادگاه کیفری درخواست داشتم
که صداهای موجود صدای من نیست و جعلی پرونده باز فرستادن برا تحقیقات بازپرسی
یکبار نامه پلیس فتا اومد ک صدا خوانا نیست
باز طرف مقابلم فلش اورد بود و تحویل پلیس فتا داده بود جواب مجدد نامه پلیس بهم نشون ندادن
الان که رفتم بازپرس گفت ابلاغ میشه باز باید برم اونجا
میخواستم بدونم چرا بازپرس باز میخواد احضارم کنه ؟ و بعد این همه تحقیقات انجام شده یکسال هست پرونده باز

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی جهت آخرین استماع شما را اظهار کردند و پس از آن قرار نهایی صادر میشود . موفق باشید