17 خرداد 1402

رابطه نامشروع از طریق مزاحمت

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
عالم شریفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.مدت بیش از یکساله خانمی که فکر میکنم متاهل هم هستن با همسرم در ارتباطند و چند عکس از پیامهاشون به هم دارم.آیا از لحاظ قانونی میتونم کاری کنم که شکایت کنم از اون خانم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با توجه به اینکه همسر شما خود باید شاکی گردد شما نمیتوانید اقدامی نمایید ولی چنانچه این ارتباط یاعث ایجاد مشکل در روابط شما و همسرتان گردیده و به فرزنذان شما اسیبی رسیده است میتوانید به عنوان مزاحمت از ایشان شاکی گردید