17 خرداد 1402

ایجاد مزاحمت ملکی توسط همسایه

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
فریدون طاهری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.بنده ی باغ دارم ک پایین کوه قرار داره و روی این کوه دارن کروم استخراج میکنن و سنگ و خاک ریزه هارو میریزن تو باغ من و با ی بارون کل کوه شسته میشه و باغ من داره نابود میشه میخاستم ببینم باید چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه اقدامات انها با عث ایجاد مزاحمت برای شما میشود میتوانید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی در شهر محل سکونت وتنظیم شکواییه مبنی بر ایجاد مزاحمت از انها شکایت نمایید بهتر است قبل از ایت کار با 110تماس بگیرید وگزارشی از مزاحمت انها تهیه کنید