11 تیر 1401

صدور رأی غیابی در مطالبه خسارت ناشی از تصادف

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام و احترام
بنده تصادف جزئی کرده بودم با طرف به توافق نرسیدیم و با دریافت کروکی درخواست تامین دلیل دادم و قاضی رای غیابی صادر کرده بنده اولین باره شکایت میکنم و از شرایط و قوانین بی اطلاع هستم و این فرض رو پیدا کرده ام که شعبه رسیدگی بین بنده و ایشان تبعیض قایل شده طرف در شورا حاضر شده ولی رای غیابی داده قاضی و فرصت واخواهی گرفته میخواستم بدونم این واخواهی چه تاثیری بر ادامه روند رسیدگی خواهد داشت و بنده چه اقداماتی لازم است انجام بدم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در صورتیکه خوانده در وقت رسیدگی پرونده در جلسه حاضر و از خود دفاع نموده باشد، رأی بایستی حضوری صادر می شد.. حالیه با صدور رأی غیابی؛ محکوم علیه می تواند ظرف 20 روز نسبت به حکم صادره، درخواست واخواهی مطرح نماید.. در صورت لزوم می توانید از طریق رزرو مشاوره تلفنی، راهنمایی کامل را دریافت نمایید..