17 خرداد 1402

قابل گذشت بودن توهین

دسته بندی : کیفری | توهین
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
کسی از من به دلیل ضرب و جرح عمدی و فحاشی و توهین و ورود به عنف و منزل شکایت کرده بود منم به دلیل ضرب و جرح عمدی و فحاشی و توهین از اون شکایت کرده بودم بعد از مراحل بازپرسی و ضامن اوردن قاضی به من منع تعقیب داده بود و به اون حکم جلب ولی اون اعتراض زده بود و پرونده رفت شعبه کیفری دو شعبه ۱۰۵ بعد از رسیدگی در این شعبه حکم نهایی قاضی اومد باید به هم دیه بدیم و به دلیل فحاشی هم باید شش میلیون به صندوق دولت بدیم
بعد ما رفتیم دفتر خدمات قضایی شکایتمون پس گرفتیم
الان سوال من اینه باتوجه به رضایت جزای نقدی بخشیده میشه ؟
و این که ما یک روز بعد از اومدن حکم قاضی شکایتشونو نسبت به هم پس گرفتیم
و اینکه من سامانه دیدم نوشته بود پرونده مختومه شده دیگه نیازی به مراجعه حضوری نیست و همه چیز تموم شده یا دوباره پرونده به اجرای احکام میره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر توهین نسبت به افراد عادی قابل گذشت است و با رضایت دیگر نیازی به پرداخت جزای نقدی نیست و پرونده با ارسال لایحه مختومه شده است