01 آبان 1400

محدودی حساب بانکی به دلیل عضویت در سایت شرط بندی

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام الان حساب بانکی من مسدود شده بخاطر سایت شرط بندی باید چی کار کنم اسمسم اومده بود که بازی نکنم الان باید چیکار کنم حسابم باز شه

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم حضور در سایت های شرط بندی جرم جرم است شما می توانید به دادستانی شهر خود مراجعه و پیگیر موضوع شوید احتمالا اگر مرتبه اول باشد تهدی از شما گرفته می شود که دیگر در سایت های شرط بندی شرکت نکنید موفق باشید