17 خرداد 1402

احضار مجدد شهود به جلسات دادرسی

دسته بندی : کیفری | سرقت
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من رفیق صمیمی همکارم باگفتن دروغ کلیدای دفترهمکارم روازمن گرفت وبابرداشتن سوییچ ماشین ک توی دفتربود ماشین همکارم رومیدزده والان منکر این شده ک ماشین رو دزدیده.الان تنهاشاهدپرونده سرقت خودرو من هستم .واین اقا منو تهدیدکرده ک شهادت ندم.الان من نمیدونم چکارکنم اگرشهادت بدم این اقا روی شهادت من میتونه اعتراض بزنه ودر صورت اعتراض من دوباره باید ب دادگاه برم برای شهادت دادن؟چیزی ک برای من مهمه اینه که بعدازاعتراضی ک ب شهادت من وارد میشع من حتما باید دوباره به دادگاه برم وشهادت بدم یانه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم با سلام _ بله امکان احضار دوباره ی شما وجود دارد،در کلانتری یا دادسرا و حتی دادگاه.