17 خرداد 1402

خیانت در امانت در اموال مستاجر

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشد من مستاجر بودم حدود 5سال باصاحب خونه تویک ساختمان زندگی کردیم یک سری وسایل صنایع دستی برنزوبرنج داشتم صاحب خونه به عنوان امانت گرفت و پس نداد شکایت کردم بدون اینکه مامنزل باشیم وسایل ماروبامامور کلانتری ریختن بیرون الان دوسال هستش که ما آواره بیابون شدیم با دوفرزند 9و8ساله که از مدرسه هم موندن و جایی زندگی میکنیم آب و برق و گاز نداره شورای حل اختلاف برعلیه پرونده کارکرد به نظر شما چیکاری میتونم بکنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم اگر بتوانید اثبات نمایید وسایل امانت بوده میتوانید خیانت در امانت طرح شکایت نمایید اگر از شورا تخلفی انجام شده میتوانید به ریس مجتمع و حفاظت قوه مستقر در متجمع مذکور گزارش نمایید