11 تیر 1401

اعتیاد پدر و سوءمعاشرت در زندگی

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من 16 سالمه و الان پدرم زیاد اذیتم میکنه بخاطر اینکه ی برنامه داشتم روگوشیم برنامه اجتماعی اینستا اونقدری زد ک سرم شکست دلش خنک نشد با چوب و مشت و لگد ب جونم افتاد مادرم نبود مرده بودم تریاک مصرف میکنه پدرم تو خونه شیشه میخواد درست کنه مادرم و منو سرچیزای الکی کتک میزنه ی خواهر 14 ساله و ی خواهر 8 ساله دارم و الان میخواد ب زور شوهرمم بده اگه مادرم بخواد طلاق بگیره میتونه خواهر کوچیکم و داشته باش یا ن میدنش ب بابام؟

بابام هم ب مادرم خیانت میکنه با زنای دیگ نزدیکی میکنه این مسئله رو میدونیم و تو گوشیش هم با خانومای خراب میچته،قرار و رابطه داره چیکار میشه کرد؟

و من از تمامیش ن ولی از کمیش اسکرین دارم ک ب خانوما پیشنهاد رابطه جنسی داده یا باهاشون چت کرده و حتی از یکیش ادرس هم گرفته

تازگیا تفنگ کمری هم سفارش داده براش بیارن مجوز هم نداره ماروهم تهدید میکنه میکشمتون چیکارکنیم با این وضع؟

و اینکه من خودم الان میتونم زندگی مستقلی داشته باشم دوس دارم تنها باشم دیگ بدون این همه ازار و اذیت.

اینم بگم نظراتش و تحمیل میکنه ی بیرون رفتن ساده رو محروم کرده تو خونه زندانی کرده مارو راهنماییم کنین لطفا ممنونم❤

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ با توجه به اینکه شما از سن حضانت خارج می باشید، در صورت طلاق مادرتان، حق انتخاب زندگی با مادرتان را دارید،، در مورد سوءمعاشرت پدرتان و بدرفتاری و آزار و اذیت ایشان، می توانید مراتب را با اورژانس 123 در جریان بگذارید و از آنها کمک بگیرید.. در حالت کلی؛ موضوع مطروحه شما نیاز به بررسی و ارائه راهکارهای لازم دارد که در این مقـوله کوتاه نمی گنجد،، در صورت تمایل از طریق مشاوره تلفنی اقدام کنید تا راهکار و راهنمایی کامل را دریافت نمایید.. 09149617565