11 تیر 1401

من خودرو رو فروختم اما هیچ ابلاغیه ای به بنده نشده که بدانم خودرو توقیف بوده

دسته بندی : حقوقی | رفع اثر از اموال توقیفی منقول
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من خودرو رو فروختم اما هیچ ابلاغیه ای به بنده نشده که بدانم خودرو توقیف بوده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در صورتیکه فروش مقدم بر تاریخ توقیف خودرو بوده باشد، با اعتراض ثالث اجرایی توسط خریدار خودرو، به استناد اسناد معاملاتی مقدم به تاریخ توقیف خودرو، در نهایت مرجع توقیف کننده اقدام به رفع توقیف خودرو خواهد نمود.. ولی چنانچه فروش بعد از توقیف خودرو صورت گرفته باشد، بدان ترتیب اثر داده نشده و اصل اقدام به فروش خودرو، در صورت شکایت ذینفع و اثبات آن در قالب جرم کیفری فرار از دین، قابل تعقیب و رسـیدگی در دادسرای محل می باشد.. مؤید باشید..