18 خرداد 1402

فروش اکانت بازی به شخص دیگر بدون اذن مالک

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
محمدعلی جهادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من به یکی از دوستام یک اکانت بازی برای یک مدتی دادم و اون دوستم این اکانت رو فروخته حالا من اکانت رو برگردوندم برای خودم اون شخص میگه من ازت شکایت میکنم و ما یک دوست تو قوه قضایی داریم و بدبختت میکنیم . قیمت اکانت هم کلا ۳۰۰ هزار تومن هست آیا این کاری که من میکنم اشتباه هست ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. چنانچه ایمیلی که به اون اکانت معرفی شده، ایمیل خود شما باشه، شما مالک اکانت محسوب میشید. و کسی نمیتونه ازتون شکایت بکنه. بلکه چون اکانت متعلق به شما و بطور امانت نزد دوستتون بود، شما میتوانید از او شکایت کنید.