18 خرداد 1402

الزام به انجام تعهد بر اساس اقرارنامه و تقسیم مال

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام
خانواده مادري من داراي يك ملك قولنامه اي بودند به متراژ 390 متر و پدر ايشان سال 1388 فوت كردند . داراي 3 پسر و 5 دختر و مادرشان هستند .ولي چون ملك قولنامه اي بوده اقدام به دريافت سند تك برگ مي كنند ولي چون هزينه هاي دريافت سند زيا د بوده سند را به نام يكي از وراث ميكنند به صورت توافقي ولي از او يك اقرار نامه محضري در دفتر اسناد رسمي مبني بر اينكه وبعد از گرفتن سند مطابق گواهي حصر وراثت به وراث انتقال دهد دريافت مي كننند چگونه كار انتقال به وراث ديگر انجام ميگيرد ؟ و اگر نيامد انتقال دهد چگونه براي برگردان سند به نام وراث ديگر اقدام نماييم( چون اكنون زير بار نمي رود و مي گويد هر كاري دوست داريد بكنيد )

دوم اينكه آيا پس از اينكه انتقال سند به نام وراث صورت گرفت چگونه مي توانند حق خود را از ارثيه دريافت نمايند ؟ ضمنا وراث داراي اختلاف نظر بوده و سازش نمي كنند .
لطفا مراحل قانوني را توضيح دهيد
متشكرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی بهتر است با وکلا جهت مشاوره تماس بگیرید تا با تبادل اطلاعات به نتیجه برسید باید مشخص شود ایشان در اقرار نامه دقیقا به چه مطلبی اقرار کردند تحت شرایطی الزام به انجام تعهدات را میتوانید علیه ایشان ارایه کنید