01 آبان 1400

سن بازنشستگی در بانک و تامین اجتماعی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من کارمند بانک هستم سن 51 ساله با 27 سال سابقه راه بازنشستگی پیش ازموعد هست؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کار برمحترم سن بازنشستگی در حالت کلی برای مردان ۶۰ سال و برای زنان ۵۵ سال است که این شرایط در موارد مختلف می‌تواند تغییر کند. برای مردان و زنان شرایط سنی در شرایطی که شغل متقاضی جزو مشاغل سخت باشد برداشته می‌شود؛ از طرفی اگر متقاضی جانباز یا آزاده باشد شرایط سنی آسان‌تر می‌شود و با ۱۰ سال کمتر یعنی در سن ۵۰ سالگی و ۴۵ سالگی می‌توانند بازنشسته شوند.ویا معلولیتی داشته باشید