11 تیر 1401

شکایت سرقت گوشی و صدور قرار موقوفی تعقیب

دسته بندی : کیفری | سرقت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده یه گوشی پیدا کردم و داخلش سیمکارت گذاشتم و صاحب گوشی ازم شکایت کرده طرف رو که مشخصاتش فهمیدم و پیداش کردم و گوشیش تحویلش دادم و رسیدش گرفتم و اونم بردم رضایت زده روی پرونده ولی قاضی برام قرار موقوف تعقیب صادر کرده چون شکایت سرقت ثبت شده بوده نه مفقودی
چیکار باید بکنم که تبرعه بشم ؟
با توجه به اینکه صاحب گوشی هم میگه میام دادگاه که بگم گوشیم گم کرده بودم نه سرقت

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در صورت صـدور قرار موقوفی تعقیب، اصـولا تعقیب و رسـیدگی به پرونده متوقف شده و در واقع پرونده به نفع شما مختومه گردیده و دیگـر نیازی به صدور حکم برائت نمی باشد.. مؤید باشـید..