18 خرداد 1402

صدور چک و مسئولیت صادر کننده

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، چند سال قبل شوهرسابقم برام دسته چک گرفت ولی همه برگشت خورد،چندتایی شکایت کردن ولی پولی بهشون نداد، الان جدا شدیم میخواسم بدونم راهی هست که مسئولیت پرداخت چکها باخودش باشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام _ وجود چک در دست دارنده دلیل بر مدیونیت شماست دنبال دنبال راهی باشید که همسر سابقتان وجوه چکهار را تامین نمایند در غیر اینصورت مسئولیت حقوقی و کیفری با شماست.