18 خرداد 1402

وجود سابقه بعداز چند سال از ارتکاب جرم باقی می ماند

دسته بندی : کیفری | سرقت
طاهره حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام لطفا اگه میشه راهنمایم کنید سال 98 همسرم به جرم سرقت از مغازه برای یه چیز جزئی شکایت شد مراجعه به دادگاه تا زمان آوردن سند متاسفانه به زندان رفتن و اونجا عکس برداری کردن و یک روز بیشتر اونجا نبودن و فردا آزاد شدن و با رصایت مغازه دار و دادن 14 میلیون رصایت دادن الان بعد از 5 سال میخواستم بدونم برای گرفتن سو پیشنه هنوز این مورد ثبت شده چون همسرم می‌خواهد در شرکتی استخدام بشه ازش گواهی عدم پیشینه میخوان ممنون اگر جواب بدهید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر با رضایت شاکی قرار منع تعقیب صادرشده باشد سابقه کیفری محاسبه نمیشود اگر قرار مجرمیت خورده ویرای ایشان حکم صادرشده اگر حبس باشد مدت زمان پاک شدن سابقه کیفری دو سال است ‌‌.پرونده شما گویا همسرتان حکم حبس برای ایشان صادر نشده پس سابقه کیفری ندارد .