18 خرداد 1402

ضبط وجه الکفاله در صورت فوت کفیل

دسته بندی : کیفری | سرقت
طاهره حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من از سال ۹۹ تقریبا ۴ سال یه پرونده مفقودی کیف که داخلش طلا بود در دادگاه داشتم رای صادر شد شخص متهم اومد کفیلی اورد کفیل یه پیرمرد ۸۰ ساله کارمند بود من خیلی اصرار کردم این شخص قبول نکنن ولی توجه نکردن کفیل فوت شده متهم به تلفن جواب نمیده و ادرس دریتی ازش نداریم اجرا کیفری میگه کاری نمیشه و به ما مربوط نیست باید چکار کتم واقعا دادگاه بیخیال مثل اینجا ندیدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام در صورت فوت کفیل قبل از آنکه به کفیل ابلاغ جهت حضور آماده و معرفی کردن باشد کفالت منتفی است ،اگر بعد از ابلاغ جهت حضور متهم باشد ومدت منقضی شده باشد وثیقه ضبط میشود ولی وراث حق اعتراض دارند .