19 خرداد 1402

ضرب وجرح در شب با معرفی خود بعنوان مامور دولت

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
طاهره حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،ساعت ۱۱:۳۰دقیقه شب،۱۸خرداد،پنجشنبه از محل کار که در یافت آباد واقع شده، به سمت خونم که به مدت یه رب پیاده روی است، در محله شاداباد در حال برگشت بودم،که در داخل یک پارک نزدیک به خونم حدود ۱۰ نفر پسر ۱۸ سال تا نهایت ۲۲ ساله.با لباسای اسپرت و ۷ نفرشون زیر ۲۰ سال بودن. داد میزدن ایست.من درجا ایستادم وقتی رسیدن به من گفتم شما کی هستید؟گفت اینجا چه غلطی میکنی فلان فلان شده؟گفتم تو کی هستی به تو چه ربطی داره دارم میرم خونم از سر کار.که گفتند بسیجیم ام من،گفتم کارتتو ببینم؟بعد به همراه چنتا ضربه به پا و صورت و بدنم میگفتن کار میخوای؟؟؟؟من خودم کارتم.گفتم بزار زنگ بزنم کلانتری.تا اینو گفتم از پشت گلومو گرفتن و خوابوندن زمین و میزدن،گفتن ما ماموریم خودمون.گفتم مگه شما متولد چه سالی هستید که انقدر سریع پلیس شدید،خیلی بهشون برخورد،یه نفرشون کارتشو دراورد مال بسیج بود. چندتا چک و لگد و فهش.و گوشیمو به زور نگاه کردن چیزای شخصیمو پیامامو.نزدیک نیم ساعت بی دلیل اینکارو کردن باهام.بعد از جداشدن ازشون چند دقیقه بعد با کلانتری یافت اباد تماس گرفتم گفتم گفت الان میاد ولی تا نیم ساعت نیومدن.منم رفتم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام عمل ایشان مصداق بارز جرم معرفی بعنوان مامور دولت است بابت ضرب وجرح نیز میتوانید شکایت کنید ابتدا درخواست کنید بررسی کنند آیا در محل دوربین مداربسته هست یا خیر تا هویت متهمین احراز گردد.