19 خرداد 1402

واریز پول بحساب دیگری ومطالبه وجه آن

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
طاهره حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ٤٠٠ مليون از حساب خودم وهمسرم زدم به حساب صاحب شركتى در جلفا كه بهمون جنس بده بعد يكماه زده زيرش چه كنم مستندات واريزى شبا به حساب خودش در ضمن وضع مالى خوبى داره شركت و فروشگاه وحساب بانكى معتبر داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ابتدا اظهارنامه از طرف خود و همسرتان به طرفیت این آقا تنظیم کنید ودر متن آن اشاره به موضوع کنید که قرار بوده کالا با مشخصات فلان به شما در فلان تاریخ تحویل داده بشود ولی استنکاف کرده واعلام کنید 24ساعت فرصت دارد کالا را تحویل دهد در غیر اینصورت وجه آن را بحسابی که در ذیل اظهارنامه به ایشان اعلام میکنید واریز گردد واگر این کار را انجام نداد دادخواست مطالبه وجه وخسارات وبدوا صدور قرار تأمین خواسته در دادگاه حقوقی مطرح نمایید در اینصورت ابتدا با صدور قرار تأمین خواسته حساب ایشان را توقیف میگردد وبا دادخواست مطالبه وجه وخسارات اصل طلب وخسارات خود را دریافت میکنید.