11 تیر 1401

اتهامات ضرب و جرح عمدی و کودک آزاری

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام خانم بنده چند ماهی است منزل را ترک کرده وبنده الزام به تمکین دادم حال سوالم اینست که چند روز پیش دخترم که ۱۴سالش میباشد و با بنده هستش لیز خورد و دستش خیلی کم کبود شد فردای ان روز خانمم به لطف خبر رسانی همسایه ها با پلیس ۱۱۰ به درب منزل ما مراجعه کرد و ادعا داشت که بنده بچه را زدم لیکن دخترم به مامور گفت خیر بنده لیز خوردم وپدرم بنده را نزده حالا بعد از گذشت ۲۰روز برای بنده پیامک امده که پرونده منتظر اجرای دسور قاضی علت طرح تحقیقات مقدماتی و موضوع کودک ازاری و اتهامات ضرب و جرح عمدی به شعبه دوم بازپرسی ارجاع وثبت گردید حال بنده باید چکار کنم ایا محکوم میشوم تا حالا نه گزارش کلانتری نه پزشکی قانونی بر علیه من ندارند نمدانم باید چه کاری بکنم لطفا راهنمایی کنیدبنده را با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شاکی ابتـدا بایستی انتساب اتهامات وارده ضرب و شتم عمدی و کودک آزاری را بشما با دلایل و مدارک کافی اثبات نماید،، در مقابل شما نیز می تواتید با استـناد به شهادت شهود عینی و همسایگان از خود رفع اتهام نمایید.. اصـولا در چنین مواردی امکان صدور حکم، صـرفا با نظریه گواهی پزشکی قانونی وجود دارد، بنابر این بهـتر است که استشهادیه محلی جامع تنظیم و به إمضـای شهود عینی و همسایگان برسانید تا کمک شایانی در رفع اتهام به شما بنماید.. در صورت لزوم از طریق رزرو مشاوره تلفنی، راهنمایی کامل را دریافت نمایید..