20 خرداد 1402

موجر میتواند حکم تخلیه بگیرد

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده یک واخد اپارتمان اجاره کردم ک مهلت قرداد پارسال مهرماه تمام شد و بصورت شفاهی با موجر تمدید کردم وتمام مدت اجاره بموقع واریر کردم و بصورت پیامک ب موجر واریزم را اطلاع دادم وایشان تایید کردن بعد از گذشت 9 ماه درخواست دارند من ملک را تحویل بدهم هنوز 3 ماه از پایان قرارداد شفاهی باقی مانده . ایا میتوانم تا پایان مدت اجاره بمانم ویا موجر میتواند حکم تخلیه زودتر بگیرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، با توجه به اینکه قرارداد را شفاهی تمدید کرده اید ، در صورتی که قرارداد کتبی شما شرایط لازم(دارای کدرهگیری باشد و دو نفر شاهد ذیل آن را امضاء کرده باشند) برای دستور تخلیه را داشته باشد ، موجر میتواند تقاضای دستور تخلیه کند که نهایتا ظرف ده روز این دستور صادر میشود لیکن اگر شرایط صدور دستور تخلیه را نداشته باشد باید دادخواست جهت صدور حکم تخلیه مطرح کند که در این صورت زمانبر است و عملا تا زمان پایان قرارداد طول میکشد ، پیشنهاد میکنم با موجر به توافق برسید و یک مهلت جهت پیدا کردن منزل و تخلیه از ایشان بگیرید .