02 آبان 1400

دیات در اثر صدمه

دسته بندی : کیفری | دیه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام میتونم بدونم دیه شکستگی مچ دس با کشکک پای راست پارگی رباط پای چپ زخمی شدن ارنج دستها و صورت با انگشتان پای راست چقدر میشود نباید بگم که از ارتفاع سقوط داشتم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به اینکه مشخص کردن مقدار دیه با پزشک قانونی و قاضی اجرای احکام ولی میتوان حدود مبلغ دیه را در مورد شکستگی طبق بند ج ماده ۷۰۹ قانون مجازات ده صدم دیه کامل و درمورد موارد جراحتهای بدون خون ریزی باشد طبق بند الف ماده ۷۰۹ یک صدم دیه کامل و پارگی ها نیز نسبت به شرح و معاینه بیشتر دارد