11 تیر 1401

درخواست اعسار از پرداخت مهـریه

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت مهریه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام مهریه خانم من ۴۰۰ میلیون پول نقد هست کزاشته اجرا منم هیچی ندارم هیچی میگم اول چقدر میتونه بگیره بعد ماهی چقدر قسطش هست سه ماهه نامزدیم و لی خانم هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اصولا پس از،صدور حکم قطعی مبنی بر محکومیت به پرداخت مهـریه؛ شما می توانید دادخواست اعسار از پرداخت مهریه مطرح نمایید تا دادگاه پس از رسـیدگی، حکم به اعسار و تقسیط مهـریه و پرداخت اقساطی آن صادر نماید.. اساسا میزان پیش پرداخت و اقساط صادره بستگی به شغل و میزان درآمد و دارایی شما داشته و با نظر قاصی صادر کننده حکم، تعیین می گردد.. موفق باشید..