02 آبان 1400

ایجاد مزاحمت و تصادف

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. در اتوبان تهران کرج یک ماشین من رو اذیت میکرد و بعد از کنار زد به ماشین من و بعد متواری شد. عکس گرفتم از‌پلاکش و ماشینش، پلیس اومد و صورت جلسه کرد. خسارت زیادی ندیده ماشین. بحث من خسارت نیست. سوالم اینه اگر شکایت کنم میتونم گوشمالی بدم رانندرو یا کاری نمیتونم بکنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر در زمان ایراد خسارت و یا ایجاد مزاحمت در نزدیکی دوربین های راهور اتفاق افتاده باشد میتوانید ولی اگر نباشدباید از عکس گرفته شده و موارد دیگر استفاده نمایید