27 آذر 1401

اتهام قذف بلحاظ ادعای وقوع زنا

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

یکی بجرم قذف ازم شکایت کرده در حالی که متاسفانه عمل زنا بین من و اون شخص چند بار اتفاق افتاده. چطور میتونم ثابت کنم درحالیکه شاهدی ندارم!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ کاربر محترم سوال شما مبهم است لطفا کامل و جامع پرسش خود را مطرح کنید شخصی که از شما به عنوان قذف شکایت کرده یعنی شما به آن شخص نسبت زنا یا لولط داده اید فلذا اون شخص میتواند از شما شکایت کند به نظر می آید با توجه به ادامه سوال شخصی به شما نسبت زنا کار داده است یا با عنوان زنا از شما شکایت کرده است که در این صورت به طور کلی با قذف که موضوع سوال شما می باشد مغایرت و تفاوت دارد لطفا از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید